torsdag 14 september 2017

Västmanland en del av världen



En västmanlänning i världen har varit dagens tema. Idag har riksdagen haft besök av Indiens biträdande utrikesminister och tillsammans med Talman Urban Ahlin och ledamöter från utrikesutskottet har jag representerat riksdagen. Med på besöket var även Sveriges nya ambassadör i Indien och den Indiska ambassadören i Sverige. Stora och små frågor lyftes och jag tog självklart tillfället i akt för att prata klimat och handel...kan ha nämnt ABB i pausen!



Min utrikesresa går sedan vidare till Gävleborg och Gävle där jag träffar nyblivna moderater (och några mer erfarna) för att prata om rollen som ledamot och vad oms är aktuellt i politiken. Det är mycket som händer just nu i Svensk politik och det är klart att intresset och frågorna för vad som händer just n är stort. Många bra frågor och intressanta diskussioner, ger massor av energi på väg tillbaka till Stockholm.
Med anledning av sverigedemokraternas påkallade misstroendevotum mot statsministern är det utlyst extra votering på fredag morgon och det i sig leder till en hel del interna möten.


Inga kommentarer: