måndag 11 mars 2013

Miljöslaget


Idag skriver Expressen om förslaget som Moderaternas arbetsgrupp för klimat och hållbarhet lämnat över till partistyrelsen. Ett förslag som kommer presenteras på Sverige Mötet i helgen.

Vi lägger upp åtta punkter för en bättre miljö.
Artikeln hittar du här.


1 kommentar:

Angelica sa...

Det här gäller vargarna, jag tänker tala om för dig vad vi vanliga människor tycker om er hets mot vargen.
För det första, varför tror ni att ni har rätt att utrota vargen enbart för att den gör det som dens gener talar om för den att göra.

Vargen var här först och väljer man att syssla med fåravel i närheten av varg är det ens skyldighet att se till så att man har stängsel som håller rovdjuren utanför och fåren trygga på insidan.
Detta är för oss dödliga en självklarhet!
Att skjuta vargarna istället för att sätta upp ordentliga stängsel är lathet och ondskefullt.

Jag har en vän som är jägare och när jag sa till honom att om man inte hade skjutit så många rådjur och hjortar så hade vargen inte behövt dra sig närmare bebyggelse för att hitta mat!

Sen verkar det som om media och andra vill få oss vanliga människor att tro att vargen ger sig på tamboskapen för att de är elaka och vill jävlas??

Vi har fått nog nu och tänker anmäla, överklaga och göra allt vi kan för att se till att inte ännu ett djur utrotas på grund av okunnighet, elakhet och lögner om attacker på får och hundar.
Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att det finns en anledning till att alla djuren har skapats!, och eftersom det inte är vi människor som har skapat dem har vi banne mej inte heller rätt att bara skjuta av dem!.

Vänligen Angelica Hansson.